Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Adrian Kilian Marcin Rutkowski Fabian Krzyzanowski Łukasz Artur Wojciech Koszelnik lukasz1994 marchlewicz Patryk Zasada Pluszak Nowak Stary Z bawary Waldek1980 Jj Jj (28739 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Motylek a jakie ty niby tam przeslanie napisalas ??? Probujesz zalagodzic sytuacje w jakis sposob po tym jak zrozumialas ze napisalas bzdure o jakis moich niby marzeniach i probujesz obrocic kota ogonem. Byl temat, czlowiek napisal ze skromnoscia pewne fakty ze swojego zycia aby wesolo bylo a kolezanka mi zarzuca ze pomarzyc dobra rzecz no rozklada mnie na lopatki takie cos hehehe Motylek mowisz ze zartowac trzeba umiec a po tobie tego nie widac, ja widze tylko po twoich komentarzach ze z kogos umiesz sie smiac a do siebie zero dystansu i nie pisz mi ze sie unosze i ze mam jakis problem ze soba i ze krowa ktora duzo muczy malo mleka daje bo ze mna jest wszystko ok . Jestem skromnym facetem a asy trzymam na lepsze okazje niz te. A napisalem tyle abys zrozumiala w koncu co o tej sytuacji tak naprawde mysle.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Motylku....nie przejmuj sie komentarzami...Ten tylko moze kogoś ocenic-kogo dobrze zna..
Czytanie miedzy wierszami i zrozumienie specyficznego stylu wysławiania co niektórych osób,to tez sztuka...
Ocenianie po pozorach ma sie tak,jak sie nijak ma.......
Jako kobieta zawsze bdziesz miec nad nami,facetami/pieskami przewage..A wyciem do ksiezyca się nie przejmuj....To jest tylko wycie....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dokładnie bziku, dobrze że jeszcze są mądrzy faceci tacy jak ty! Wielka buźka.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Motylek a chuja mnie znasz i gowno o mnie wiesz podoba ci sie taka zabawa. U ciebie to jest tak ze zabawa jest fajna i smieszna jesli tylko ty wygrywasz.
Motylek ja sie umiem bawic postawie ci jablko na glowie i bede do niego strzelal z luku Mowie ci zajebista zabawa jesli masz inne zdanie na ten temat to wtedy ty sie nie umiesz bawic. Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie pogrążaj się już łyso ci teraz co?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirek,w temacie o UB kazałes mi (bezpodstawnie) nauczyc sie czytac wypowiedzi...pokaż że i Ty potrafisz
Narazie jak jeden z wielu tu-jak pokemon ze sweetbrokacik.pl-w temacie robisz burdel i szukasz zwady....
Moze normalna dyskusja na temat?
Mam nadzieje że nie jestesmy na forum Onetu...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No wlasnie, zrozumienie specyficznego jezyka to druga sprawa nie kazdy jest na tyle bystry aby zrozumiec uzyty sarkazm, ironie i przenosnie z zartem.
Oscar Wild kiedys powiedzial: "Sarkazm to najnizsza forma dowcipu a najwyzsza forma inteligencji" no, ale dla niektorych osoba ktora uzywa sarkazmu bedzie okreslana jako glupek i tepak samemu niewiedzac ze madroscia nie grzeszy. Dziekuje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zaczynasz mówic do rzeczy,nawet sentencjami-chwali sie to..Jednak istotą i sednem tematu jest->CZY KOBIETA MOŻE PRZELECIEC FACETA.....
I tego tematu sie trzymajmy.........
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niewiem o co ci bziku chodzi z tematem UB?? Nic sobie nie przypominam.
Juz raz widzialem jak motylek robil burdel w innym temacie wiec nie pisz mi ze szukam zwady bo nie lubie jak ktos kogos chce pouczac a sam zupe widelcem je.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
buahahahhaha ale bziku on biedny myśli, że wie ale nie wie....
Zgłoś wpis

Bliżej nas